Cherrytomaten mit Frischkäse gefüllt Rezept | EAT SMARTER
0
Drucken
0
Cherrytomaten mit Frischkäse gefülltDurchschnittliche Bewertung: 3.91525

Cherrytomaten mit Frischkäse gefüllt

Cherrytomaten mit Frischkäse gefüllt
25 min.
Zubereitung
leicht
Schwierigkeit
Durchschnitt: 3.9 (25 Bewertungen)

Zutaten

für 4 servings
12 red Kirschtomaten
12 yellow Kirschtomaten
400 g natural Doppelrahmfrischkäse
2 TL Zitronensaft
3 Zweige Basilikum leaves torn off
Einkaufsliste drucken

Zubereitungsschritte

1
1 Cut the tops off the tomatoes and scoop out the middle and the seeds. Season the insides with salt and ground black pepper.
2
2 Mix together the cream cheese and the lemon juice and season with salt and ground black pepper. Fill the mixture into a piping bag with a star-shaped nozzle and pipe the mixture into each tomato.
3
3 Place the lids on top and arrange on a plate garnished with basil leaves and ground black pepper.