Baked Sliced Potatoes 

Baked Sliced Potatoes
265 kcal

(0)

Schwierigkeit:einfach
Zubereitung:20 min
Fertig in:55 min
Vegetable
Werbung
1 Portion enthält (Anteil vom Tagesbedarf in Prozent)
Kalorien265 kcal(13%)
Protein5 g(10%)
Fett12 g(15%)
Kohlenhydrate36 g(14%)
zugesetzter Zucker0 g(0%)
Ballaststoffe5 g(17%)

Rezept Entwicklung: EAT SMARTER

Zutaten

Für servings

¼ cupsbutter
3 ⅓ cupswaxy potatoes very thinly sliced
2 cupsParsnips very thinly sliced
⅜ cupswhite wine
1 ⅔ cupsChicken broth

Zubereitungsschritte

1 Heat the oven to 180C (160C fan) 375F, gas 5.
2 Butter an ovenproof dish and arrange the potatoes and parsnips in layers in the dish, seasoning thoroughly with salt and ground pepper.
3 Pour on the wine and broth to just cover the potatoes and parsnips. Dot with small pieces of butter.
4 Bake for approx. 35 minutes until golden brown.
Werbung

Kommentare

Dieses Rezept wurde noch nicht kommentiert.

Kommentar



Schlagworte